ΑΡΧΙΚΗ » ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ » Hansaplast: Συνίσταται από τον Ελληνικό Σύλλογο Ποδιάτρων – Ποδολόγων

Hansaplast: Συνίσταται από τον Ελληνικό Σύλλογο Ποδιάτρων – Ποδολόγων

Αναγνωρίζοντας την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα της ευρείας γκάμας προϊόντων περιποίησης ποδιών Hansaplast, o Ελληνικός Σύλλογος Ποδιάτρων – Ποδολόγων προτείνει τα συγκεκριμένα προϊόντα με την ένδειξη «Συνίσταται από τον Ελληνικό Σύλλογο Ποδιάτρων Ποδολόγων», που αποτυπώνεται πάνω στις συσκευασίες των προϊόντων Hansaplast.

Με περισσότερα από 90 χρόνια εξειδίκευσης, η μάρκα Hansaplast έχει αναπτύξει μία διευρυμένη ποικιλία προϊόντων, που στοχεύουν στην προστασία του ποδιού και στην αποτελεσματική αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων.

Για το σκοπό αυτό, κυκλοφορεί στην αγορά επιθέματα για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των φουσκαλών, την προστασία από τον πόνο και την αφαίρεση των κάλων, κρέμες για την αντιμετώπιση του ξηρού δέρματος, των σκληρύνσεων ακόμη και του σκασμένου δέρματος των ποδιών, αλλά και αποσμητικά σπρέι για τη μείωση της κακοσμίας και της εφίδρωσης στα κάτω άκρα.

Τα προϊόντα Hansaplast περιποίησης ποδιών προστατεύουν και προλαμβάνουν από πιθανούς τραυματισμούς, που σχετίζονται με την επιδερμίδα του ποδιού, ενώ σε καταστάσεις που ο κίνδυνος εμφανιστεί, παρέχουν άμεση και αποτελεσματική δράση για την αντιμετώπισή του. Με τον τρόπο αυτό, τα προϊόντα περιποίησης ποδιών Hansaplast συμβάλλουν στην καλή υγεία των κάτω άκρων.

Αξιολόγησε το άρθρο...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ