ΑΡΧΙΚΗ » ΓΥΝΑΙΚΑ » Περισσότερες από 28.000 γυναίκες μπήκαν σε λίστα αναμονής γι’ αυτό το ζευγάρι παπουτσιών

Περισσότερες από 28.000 γυναίκες μπήκαν σε λίστα αναμονής γι’ αυτό το ζευγάρι παπουτσιών

Ένα από τα μεγαλύτερα κλισέ που υπάρχουν είναι αυτό για τη «σχέση ζωής» που έχουν οι γυναίκες με τα παπούτσια. Και είναι κλισέ γιατί, ας είμαστε ειλικρινείς, είναι πραγματικότητα. Μπορείτε να φανταστείτε, όμως, ένα παπούτσι τόσο τέλειο από κάθε άποψη, που να κάνει περισσότερες από 28.000 γυναίκες να μπουν σε λίστα αναμονής για να το αγοράσουν;

lista-anamonis-gia-ayta-ta-papoutsia-e-podi-picture-03

Το δημοφιλές παπούτσι της Everlane έγινε sold out τον Απρίλιο με αποτέλεσμα η εταιρεία να προβεί σε αναπαραγωγή του, μόνο που η νέα σειρά δεν θα είναι διαθέσιμη μέχρι κάποια στιγμή αργότερα μέσα στο καλοκαίρι -για παράδειγμα, το μαύρο μοντέλο του Everlane Day Heel είχε ημερομηνία παράδοσης την 7η Ιουλίου αλλά το μπεζ και το κόκκινο την 7η Αυγούστου.

lista-anamonis-gia-ayta-ta-papoutsia-e-podi-picture-02

Σύμφωνα με τις ικανοποιημένες πελάτισσες που πρόλαβαν να αγοράσουν το μοντέλο στην πρώτη κυκλοφορία του, πρόκειται για ένα από τα πιο άνετα παπούτσια που έχουν φορέσει ποτέ, ενώ ταυτόχρονα δε χάνει στιγμή την κομψότητά του, τέλειο για όλες τις εμφανίσεις μιας γυναίκας από το πρωί ως το βράδυ. Κάπως έτσι (ίσως και να) δικαιολογείται η λίστα αναμονής με τις 28.000 καλυμμένες θέσεις.

lista-anamonis-gia-ayta-ta-papoutsia-e-podi-picture-04

Πηγή: huffingtonpost.gr

Αξιολόγησε το άρθρο...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ