ΑΡΧΙΚΗ » ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ » Μαυρισμένα πόδια σε λίγα λεπτά!

Μαυρισμένα πόδια σε λίγα λεπτά!

 

 

Σε όλες μας αρέσει το μαυρισμένο και ηλιοκαμένο χρώμα στο δέρμα μας. Τι κάνουμε όμως όταν δεν έχουμε προλάβει να μαυρίσουμε και θέλουμε να αναδείξουμε τα πόδια μας φορώντας ένα κοντό φόρεμα ή φούστα; Η λύση είναι τα προϊόντα self tanning που εξασφαλίζουν τέλειο αποτέλεσμα σε λίγα μόνο λεπτά.

Δεν αφήνουν λεκέδες στα ρούχα, ενώ φεύγουν εύκολα κάνοντας ένα ντους. Τα προϊόντα αυτά είναι must της εποχής. Ο τρόπος εφαρμογής είναι πολύ σημαντικός ώστε να πετύχουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Σημαντική είναι η απολέπιση για την επίτευξη ενός τέλειου χρώματος με μεγαλύτερη διάρκεια. Με αυτόν τον τρόπο απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα και η επιδερμίδα διατηρείται λεία και καθαρή. Χρησιμοποιείστε προϊόντα με βάση το αλάτι ή τη ζάχαρη.

Εφαρμόστε τα σε στεγνά πόδια κάνοντας κυκλικές κινήσεις από τους αστραγάλους προς τους γοφούς.

Η ενυδάτωση επίσης είναι ένας άλλος σημαντικός παράγοντας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εξασφαλίζει ομοιόμορφο χρώμα και προλαμβάνει δυσχρωμίες. Οπότε καλό θα ήταν πριν την εφαρμογή του προϊόντος να απλώσετε μια ενυδατική κρέμα στα πόδια σας.

Τέλος, όποια μορφή προϊόντος και αν χρησιμοποιήσετε –λάδι, σπρέι, κρέμα- εφαρμόστε το μπροστά σε έναν ολόσωμο καθρέφτη για να έχετε μια συνολική εικόνα του αποτελέσματος.

Αξιολόγησε το άρθρο...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ