ΑΡΧΙΚΗ » ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ » 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ποδιατρικής – Ποδολογίας

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ποδιατρικής – Ποδολογίας

Το Δ.Σ. του Ελληνικού Συλλόγου Ποδιάτρων-Ποδολόγων έχει την τιμή και χαρά να σας προσκαλέσει στο 1ο Συνέδριο Ποδιατρικής – Ποδολογίας που θα διεξαχθεί στις 24-25 Σεπτεμβρίου 2016 στο Ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα.

Σκοπός του Δ.Σ. του Ελληνικού Συλλόγου Ποδιάτρων-Ποδολόγων είναι το 1ο Συνέδριο να αποτελέσει την κορυφαία εκδήλωση των Ποδιάτρων-Ποδολόγων και σημείο συνάντησης των κορυφαίων επαγγελματιών του χώρου που ασχολούνται με την διάγνωση και θεραπεία παθολογικών καταστάσεων που προβάλλουν τον άκρο πόδα.

Synedrio-Sillogos-Podiatron

Η Οργανωτική  Επιτροπή του Συνεδρίου καταρτίζει ένα διήμερο επιστημονικό πρόγραμμα  υψηλού εκπαιδευτικού επιπέδου και ενδιαφέροντος, με αξιόλογες παρουσιάσεις και ομιλίες από διακεκριμένους και καταξιωμένους ομιλητές. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα επικεντρώνεται στις νεώτερες εξελίξεις, στα επίκαιρα, αλλά και στα αμφιλεγόμενα θέματα της ειδικότητάς μας, αποσκοπώντας στην έγκυρη ενημέρωση των παλαιότερων αλλά κυρίως των νεότερων μελών μας και διασφαλίζοντας τη δυνατότητα να αντεπεξέλθουμε στις προκλήσεις, αλλά και στις ευκαιρίες που συνεχώς παρουσιάζονται.
Με χαρά, λοιπόν, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε ενεργά στις επιστημονικές εκδηλώσεις του Συνεδρίου μας, συμβάλλοντας και εσείς στη διοργάνωση μιας άκρως σημαντικής επιστημονικής συνάντησης.
Με θερμούς χαιρετισμούς,

Mάνος Αρβαντιτάκης

Πρόεδρος Δ.Σ. Ελληνικού Συλλόγου Ποδιάτρων-Ποδολόγων
Αξιολόγησε το άρθρο...