ΑΡΧΙΚΗ » ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ » 6 TIPS ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΣΜΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ

6 TIPS ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΣΜΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΚΟΣΜΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ.

kakosmia-papoutsion-e-podi-picture-02

  1. ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ. Καλό είναι να έχετε τουλάχιστον δύο ζευγάρια παπούτσια, τα οποία θα τα φοράτε εναλλάξ.
  2. ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΚΑΤ’ ΕΥΘΕΙΑΝ ΤA ΦΟΡΕΜΕΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΠΟΥΤΣΟΘΗΚΗ. Τα αφήνετε αρχικά σε ανοικτό μέρος και καλύτερα σε εξωτερικό χώρο να τα δει πρώτα ο ήλιος πριν τα αποθηκεύσετε στην παπουτσοθήκη.
  3. ΨΕΚΑΣΤΕ ΤΑ ΜΕ ΣΠΡΕΙ ΠΟΔΙΩΝ. Τα σπρέι αυτά έχουν αντιβακτηριδιακή δράση και εξουδετερώνουν τις μυρωδιές πριν καν εμφανιστούν.
  4. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΚΑΛΑΠΟΔΙΑ ΑΠΟ ΚΕΔΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΣΑΣ. Τα καλαπόδια είναι ούτως ή άλλως απαραίτητα για να διατηρούν τα καλά ζευγάρια σας σε άριστο σχήμα, αλλά αν είναι από κέδρο θα απορροφήσουν την υγρασία και θα τα αρωματίσουν φυσικά.
  5. ΠΛΕΝΕΤΕ ΣΥΧΝΑ ΤΑ ΠΑΝΙΝΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΑΣ. Καλό είναι να τα φρεσκάρετε που και που. Βάλτε τα κανονικά στο πλυντήριο μαζί με 1 ή 2 παλιές πετσέτες στους 30 βαθμούς, στο πρόγραμμα για τα ευαίσθητα ρούχα και πρόσθεσε μια κουταλιά της σούπας σόδα. Στη θήκη για το μαλακτικό, ρίχνουμε ξύδι και έπειτα τα αφήνουμε να στεγνώσουν στον ήλιο.
  6. ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΒΟΤΚΑ. Μια στο τόσο περάστε το εσωτερικό των παπουτσιών σας, με ένα πανί το οποίο θα έχετε βρέξει με βότκα. Η βότκα είναι ένα καλό απολυμαντικό για όλες τις χρήσεις καθώς η υψηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ σκοτώνει τα βακτήρια και επιβραδύνει την επανεμφάνισή τους.
Αξιολόγησε το άρθρο...