ΑΡΧΙΚΗ » ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ » Συνεργασία Ελληνικού Συλλόγου Ποδιάτρων – Ποδολόγων με την εταιρεία RB Health και τα προϊόντα Scholl

Συνεργασία Ελληνικού Συλλόγου Ποδιάτρων – Ποδολόγων με την εταιρεία RB Health και τα προϊόντα Scholl

«H υγεία του σώματος μας ξεκινά από την υγιεινή των ποδιών μας» ήταν το βασικό μήνυμα των ομιλητών στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την ανακοίνωση της συνεργασίας της RB Health με τα προϊόντα Scholl και με τον Ελληνικό Σύλλογο Ποδιάτρων – Ποδολόγων.

Στόχος αυτής της συνεργασίας είναι να καταδειχθεί ότι η φροντίδα των ποδιών είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία μας. Η φροντίδα αυτή πρέπει να είναι καθημερινή και να γίνεται με επιμέλεια καθώς τα πόδια μας στηρίζουν, μας δίνουν σταθερότητα και μας δίνουν τη δυνατότητα να περπατήσουμε, να τρέξουμε και να κινούμαστε, τόνισε ο κος Νίκος Τσακαλάκης, Country Manager RB Health.

Τα προϊόντα Scholl, η RB Health και ο Ελληνικός Σύλλογος Ποδιάτρων – Ποδολόγων ελπίζουν ότι η συνεργασία αυτή θα έχει ως αποτέλεσμα κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας να σκέπτεται τα πόδια του τουλάχιστον μια φορά την ημέρα.
«Είναι πολύ σημαντικό να ενημερωθεί και να ευαισθητοποιηθεί το κοινό για την σημασία του προληπτικού ελέγχου των ποδιών και σε ποιόν ειδικό θα πρέπει να απευθυνθεί για την σωστή αντιμετώπιση των προβλημάτων τους», επεσήμανε ο κος Μάνος Αρβανιτάκης, Ποδολόγος – Ποδίατρος και Πρόεδρος του Ελληνικού Συλλόγου Ποδιάτρων – Ποδολόγων.

 

Αξιολόγησε το άρθρο...