ΑΡΧΙΚΗ » ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ » «Τίποτα δεν είναι αδύνατον»: Γνωρίστε την 11χρονη πρωταθλήτρια που κάνει πατινάζ με ένα πόδι

«Τίποτα δεν είναι αδύνατον»: Γνωρίστε την 11χρονη πρωταθλήτρια που κάνει πατινάζ με ένα πόδι

«Τίποτα δεν είναι αδύνατον»: Γνωρίστε την 11χρονη πρωταθλήτρια που κάνει πατινάζ με ένα πόδι

Η δύναμη της θέλησης αποδεικνύεται μερικές φορές ισχυρότερη από κάθε άλλη στη φύση, όσα εμπόδια κι αν φέρνει σε έναν άνθρωπο η ζωή. Και δεν είναι λίγες οι φορές που άνθρωποι με τέτοια δύναμη γίνονται viral στο διαδίκτυο, κερδίζοντας τον έπαινο και τον θαυμασμό εκατομμύρια χρηστών ανά τον κόσμο. Αυτή τη φορά τα φώτα στράφηκαν σε μία 11χρονη από την Αργεντινή.

Ο λόγος για την Mily Trejo, ένα κορίτσι με αναπηρία, αφού έχει μόνο ένα πόδι, κι όμως στην κατηγορία της στο καλλιτεχνικό πατινάζ είναι πρωταθλήτρια Αργεντινής. Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε από ανταποκριτή του Good News δείχνει το φοβερό αυτό κορίτσι σε μια εντυπωσιακή επίδειξη πατινάζ, απόλυτα συγκεντρωμένη και με άριστες φιγούρες. Δικαιωματικά το κοινό ζητωκραυγάζει, ενώ η μεγάλη συγκίνηση έρχεται στο τέλος της χορογραφίας, όταν η μικρή τρέχει και αγκαλιάζει τη μητέρα της με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη.

“Τίποτα δεν είναι αδύνατον”, σχολιάζει ο ανταποκριτής, επαινώντας την πρωταθλήτρια προσαρμοσμένου καλλιτεχνικού πατινάζ Αργεντινής, ενώ τα likes κάτω από το βίντεο πέφτουν βροχή. “Αν δυσκολεύεστε να βρείτε κάποιο κίνητρο για να αντιμετωπίσετε μια δυσκολία, απλά δείτε αυτό το κορίτσι!”, γράφει κάποιος -και πόσο δίκιο έχει…

Πηγή: Δείτε το video εδώ
Αξιολόγησε το άρθρο...