ΑΡΧΙΚΗ » ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ » 4 ασκήσεις στο νερό για την απόλυτη σύσφιγξη!

4 ασκήσεις στο νερό για την απόλυτη σύσφιγξη!

Θέλεις να χάσεις βάρος και να σφίξεις χωρίς να ιδρώσεις; Τότε βούτα στην πισίνα! Με την κολύμβηση καις μέχρι και 11 θερμίδες το λεπτό,ενώ γυμνάζεις όλους τους μυς από το λαιμό και κάτω. Ολοκλήρωσε το κολύμπι με 5 σετ αυτών των ασκήσεων για πισίνα για να αποκτήσεις ακόμη πιο σφιχτό κορμί.

Στατική Κλοτσιά

askiseis-pisina-e-podi-picture-01Κρατήσου από την άκρη της πισίνας, με τις παλάμες ελαφρώς ανοιχτές και τους αγκώνες λυγισμένους. Τέντωσε τα χέρια πίσω, κρατώντας ενωμένα τα πέλματα, και κλότσησε δυνατά (εικόνα), κάνοντας την κίνηση με τους γοφούς. Συνέχισε για 30 δευτερόλεπτα για να ολοκληρώσεις το σετ.

Πίεση «Πεταλούδα»

askiseis-pisina-e-podi-picture-02Στάσου όρθια στην πισίνα (σε σημείο που το νερό να φτάνει μέχρι το στήθος σου), με τα χέρια τεντωμένα στο πλάι στο ύψος των ώμων και τις παλάμες να κοιτούν κάτω. Πήδηξε, φέροντας τα γόνατα προς το στήθος, και ταυτόχρονα ένωσε τις παλάμες μπροστά σου (εικόνα). Επίστρεψε στην αρχική θέση. Εκτέλεσε 5 επαναλήψεις για να ολοκληρώσεις το σετ.

Παλαμάκια στο Νερό

askiseis-pisina-e-podi-picture-03Στάσου όρθια με τα πέλματα ενωμένα και τα χέρια τεντωμένα στα πλάγια και προς τα κάτω. Κρατώντας τα χέρια κάτω από το νερό, χτύπα παλαμάκια μπροστά σου (Α) και μετά πίσω σου (Β). Συνέχισε χτυπώντας τις παλάμες μια μπρος και μια πίσω για 30 δευτερόλεπτα για να ολοκληρώσεις το σετ.

«Γοργόνα»

askiseis-pisina-e-podi-picture-04Βάλε έναν πλωτήρα κάτω από το στήθος, ώστε οι ώμοι σου να είναι έξω από το νερό. Τέντωσε τα πόδια πίσω, ενώνοντας τα πέλματα. Λύγισε τα γόνατα (εικόνα) και στη συνέχεια τέντωσε τα πόδια, καλύπτοντας όσο περισσότερη απόσταση μπορείς στην πισίνα. Συνέχισε για 30 δευτερόλεπτα για να ολοκληρώσεις το σετ.

Πηγή: www.shape.gr

Αξιολόγησε το άρθρο...