ΑΡΧΙΚΗ » GOSSIP » 6+1 ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΜΕ MIDI ΦΟΥΣΤΑ

6+1 ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΜΕ MIDI ΦΟΥΣΤΑ

6+1 ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΜΕ MIDI ΦΟΥΣΤΑ

Αφού διαθέτουν καλλίγραμμο κορμί μπορούν και τις υποστηρίζουν.

Οι midi φούστες είναι ένα πολύ chic κομμάτι που απαιτεί ίσια και αδύνατα πόδια. Κι αν τα διαθέτεις τότε το αποτέλεσμα σε δικαιώνει. Ο κανόνας είναι να φοριούνται με ψηλό τακούνι αφού το μήκος σπάνια κολακεύει το πόδι με ίσιο παπούτσι. Η Cameron Diaz, η Kate Hudson και η Jessica Hart είναι από τις περιπτώσεις που η midi φούστα δείχνει άψογα. Για να δούμε και μερικές ακόμα…

diasimes-me-midi-fousta_e-podi_pic_01Η Alexa Chung με total black outfit. Η ασύμμετρη δαντελένια φούστα αναδεικνύει την αδύνατη σιλουέτα της.

diasimes-me-midi-fousta_e-podi_pic_02Η sexy Jessica Hart είναι ομολογουμένως μία από αυτές που μπορούν να υποστηρίξουν τη midi φούστα.

diasimes-me-midi-fousta_e-podi_pic_03Ίσως η επιλογή του παπουτσιού από τη Sandra Bullock να αφαιρεί κάτι από τη γοητεία της φούστας.

diasimes-me-midi-fousta_e-podi_pic_04Οι γυμνασμένες γάμπες της Kate Hudson δείχνουν ακόμα πιο sexy με τη μαύρη, midi, δερμάτινη φούστα.

diasimes-me-midi-fousta_e-podi_pic_05Η Lauren Conrad  επέλεξε τη midi φούστα σε μία πιο ανάλαφρη εκδοχή με ρετρό ύφος.

diasimes-me-midi-fousta_e-podi_pic_06Classy-chic ασπρόμαυρο look από την Cameron Diaz.

diasimes-me-midi-fousta_e-podi_pic_07Σίγουρα η Heidi Klum έχει τα κατάλληλα πόδι για μία τέτοια φούστα αλλά κάτι δεν ταιριάζει οπτικά. Ο συνδυασμός των prints ή τα άτονα χρώματα;

Αξιολόγησε το άρθρο...