ΑΡΧΙΚΗ » ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ » ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΣΕΚΟΥΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΣΕΚΟΥΡΑ

Εκπαίδευση:

Είμαι πτυχιούχος Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του ΙΕΚ Ακμή Ειδικός Εφαρμογών Αισθητικής, πτυχιούχος του διπλώματος CIDESCO (μεταπτυχιακό αισθητικής),πτυχιούχος του ΙΕΚ Ακμή Εφαρμογών Αισθητικής- Ποδολογίας, πτυχιούχος Η/Υ ECDL CORE CERTIFICATE, πτυχιούχος Η/Υ ECDL CAD CERTIFICATE. Επίσης έχω Εκπαιδευτή με Θέμα το Περμανάντ και βαφή βλεφαρίδων, μάλαξη με Ηot- Stones και μάλαξη με πουγκιά.

Προϋπηρεσία:

Έχω δημοσίευση άρθρο στο περιοδικό les nouvelles esthetigues με θέμα <<Οι Βιταμίνες της Ομορφιάς>>. Ήμουν υπάλληλος σε χώρο SPA σε Ξενοδοχείο στην Εύβοια. Έκανα την Πρακτική μου άσκηση στην Δ/νση Δασών του Ν.Φθιώτιδας, επίσης έκανα Πρακτική άσκηση σε Φαρμακείο στον Ν.ΚΟΣΜΟ και Πρακτική άσκηση στο Ποδιατρικό κέντρο στην ΚΑΙΣΙΑΡΙΑΝΗ. Επιπρόσθετα υπήρξα Υπεύθυνη Φύλαξης Παιδιών σε Παιδότοπο καθώς και Πωλήτρια σε Βιβλιοπωλείο.

Σεμινάρια:

Παρακολούθηση Σεμιναρίων με Θέμα: ο Χώρος τον SPA στις Μέρες μας , Πλαστική Χειρουργική και Αισθητική Παρέμβαση, Αισθητική Ποδολογία, Νέες Τάσεις του Μακιγιάζ από την εταιρία της MAC, επίσης Ολιστικές Θεραπείες και Αισθητικές Φροντίδες από το les nouvelles esthetigues spa και τέλος παρακολούθηση Σεμιναρίου- Εκπαίδευσης από την εταιρεία THALGO με θέμα γνωριμία προϊόντων και τεχνικές μασάζ.

ΑΡΘΡΑ ΣΤΟ e-podi.gr

Αξιολόγησε το άρθρο...