ΑΡΧΙΚΗ » ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ » ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΑΚΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΑΚΗΣ

Ορθοπαιδικός χειρουργός τραυματιολόγος

Aπέκτησε την ειδικότητα της ορθοπαιδικής χειρουργικής και τραυματολογίας στην πανεπιστημιακή κλινική Ηρακλείου της Κρήτης.

2012 Αθήνα: Μετεκπαίδευση στην χειρουργική ποδιού και ποδοκνημικής υπό τον κ. Μπαδέκα Αθανάσιο Ορθοπαιδικό Χειρουργό, (εξειδικευμένος στις αθλητικές κακώσεις και στη χειρουργική του ποδιού).

2012 Αθήνα: Μετεκπαίδευση στην Παιδοορθοπαιδική στο Nοσ. Παίδων Αγία Σοφία, β’ Ορθοπ. Κλινική υπό τον δ/ντή κ. Αναστασόπουλο Ιωάννη .

2014 Ελβετία (Ζυρίχη): Από τον Ιανουάριο έως και το Μάρτιο μετέβη στην Ελβετία (Ζυρίχη) για τη συνέχιση της εκπαίδευσής του, ξεκινώντας από το Schulthess Klinik, υπό τον παγκοσμίου φήμης και αναγνωρισμένο χειρουργό ποδιού Pascal Rippstein, διευθυντή τμήματος άκρου πόδα & ποδοκνημικής. Εκεί πραγματοποίησε πολλές επεμβάσεις όσον αφορά το πόδι και την ποδοκνημική, υπό την καθοδήγησή του. Επίσης, συμμετείχε ενεργά στις εργασίες της κλινικής και στα εξωτερικά ιατρεία.

Επιπλέον, παρακολουθούσε πολλούς διακεκριμένους χειρουργούς του Νοσοκομείου, όπως τους:

  • Rafael Velasco, Διευθυντής Παιδοορθοπαιδικής κλινικής Schulthess klinik
  • Hannes Manner, Αναπληρωτής Διευθυντής Παιδοορθοπαιδικής κλινικής Schulthess klinik
  • Alfred Muller, Διευθυντής Νευρολογικής κλινικής Schulthess klinik (κατευθυνόμενες εγχύσεις υπό ακτινοσκοπικό έλεγχο)
  • Diemayr Stefan, Επιμελητής A’ Ρευματολογικής Κλινικής Schulthess Klinik (υπέρηχος μυοσκελετικού, κατευθυνόμενες εγχύσεις)

Από τον Απρίλιο έως και το Μάιο συνέχισε την εκπαίδευσή του υπό τον Δ/ντή Norman Espinoza, παγκοσμίου φήμης, του τμήματος ποδιού & ποδοκνημικής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ζυρίχης. Συμμετείχε ενεργά και πραγματοποίησε πολλές εργασίες της κλινικής και πολλά χειρουργεία.

Έναρξη ιατρείου Λ. Κνωσσού 236 Ηράκλειο & Καστέλλι Πεδιάδος 

Ο χειρουργός ορθοπαιδικός Αθανασάκης Θεόδωρος διατηρεί ιατρεία στο Ηράκλειο Κρήτης και στο Καστέλλι Πεδιάδας, όπου παρέχει υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της ειδικότητάς του. Διαθέτει άριστη επιστημονική ειδίκευση και σημαντική εμπειρία στη διάγνωση και αντιμετώπιση – συντηρητική ή χειρουργική – ορθοπαιδικών παθήσεων.

Ωράριο

Δευτέρα – Τρίτη – Πέμπτη: 8:30 – 14:00 και 18:00 – 21:00, Ηράκλειο, Λ. Κνωσσού 236

Παρασκευή: 18:00 – 21:00, Ηράκλειο, Λ. Κνωσσού 236

Σάββατο: Κατόπιν ραντεβού

Τετάρτη – Παρασκευή: 8:30 – 14:00 Ιατρείο, Καστέλλι Πεδιάδος

Λεωφόρους Κνωσού 236, Τ.Κ. 714 09 ​Ηράκλειο,

Τηλ.: 2810 327 988, 6937 363880

2ο Ιατρείο

Καστέλλι Πεδιάδας, Τηλ.: 28910 29300

E-mail: athanasakis8@yahoo.gr

webpage

ΑΡΘΡΑ ΣΤΟ e-podi.gr

Αξιολόγησε το άρθρο...