ΑΡΧΙΚΗ » GOSSIP » Οι ρόλοι του ποδιού στο ερωτικό παιχνίδι

Οι ρόλοι του ποδιού στο ερωτικό παιχνίδι

Σε όσους φαίνεται περίεργο το παιχνίδι με τα πόδια στο σεξ, δεν είναι κακό να δουν τι ρόλο μπορεί να παίξει η πατούσα στο σεξουαλικό παιχνίδι… Υπάρχουν αρκετοί που βρίσκουν εξαιρετικά ερωτικό να χαϊδεύουν με τις ώρες τα πόδια, να ξεσηκώνονται μόνο και μόνο κοιταζοντάς τα!
Υπάρχει κάτι λάθος σε αυτούς τους τύπους; Απολύτως τίποτε!

Το πόδι θησαυρός

Για τους foot lovers το πόδι αντιπροσωπεύει άλλη μία ερωτογενή περιοχή ακριβώς όπως πολλά άλλα σημεία του σώματος. Τα πόδια είναι ένα κομμάτι τέχνης στο κορμί, έχει καμπύλες και απαλές περιοχές.

Ο φετιχιστής προσέχει την καμπύλη του αστραγάλου μέχρι τη φτέρνα, την καμάρα που σχηματίζει το πόδι όταν η γυναίκα φοράει ψηλά τακούνια και την υπέροχη γραμμή των νυχιών. Και αυτός, ή αυτή θέλουν να ασχοληθούν με αυτές τις περιοχές όπως με κάθε άλλη ερωτογενή περιοχή. Οπως ακριβώς μπορεί κάποιος να δει το σουτιέν ή τον κορσέ σε ένα γυναικείο σώμα, στους λάτρεις των ποδιών τους αρέσει να τα βλέπουν με ανοιχτά δάκτυλα και με λουριά. Τα περιποιημένα και αρωματισμένα πόδια είναι ένας τρόπος για πέσει ο φετιχιστής στα γόνατα.

Το πόδι σύμβολο

Και δεν είναι μόνο η φυσική εμφάνιση αυτό που τρελαίνει τους φετιχιστές. Αυτή η λεπτή αίσθηση του ποδιού παραπέμπει στη δουλεία, στην υποταγή. Η θέα ενός ψηλού τακουνιού μπορεί να φέρει τον φετιχιστή σε ερωτική έξαρση λόγω του ότι παραπέμπει στο να υποτάξει τα θέλω και τις επιθυμίες του άλλου.
Τα πόδια σε ψηλά τακούνια υποδηλώνουν εξουσία επάνω στον άνδρα.

Μία γυναίκα που φορά μπότες με ψηλές σόλες ελέγχει τις επιθυμίες του άνδρα επειδή αυτός καίγεται να αγγίξει τα πόδια της. Αλλά εκείνη τα κρατάει κρυμμένα μέχρι ο άνδρας να υποκύψει στις επιθυμίες της.

Ωρα για παιχνίδι

Το πόδι μπορείς να το χαϊδεύεις τρυφερά όπως κάθε άλλη ερωτογενή περιοχή. Μερικοί άνδρες θέλουν να γαργαλάνε και να ερεθίζουν το πόδι με πούπουλα για να βλέπουν τον τρόπο που κινείται και στρέφεται. Επειδή η περιοχή είναι πολύ ευαίσθητη, το πρόσωπο που νοιώθει να τον αγγίζουν στο πόδι μπορεί να ανακαλύψει ότι αυτό που κάποτε προκαλούσε γέλιο, τώρα προκαλεί επιθυμία.

Το παπούτσι

Τα ψηλοτάκουνα είναι φυσικά τα παπούτσια που κάνουν το πόδι να φαίνεται πιό σέξι. Δεύτερα έρχονται τα παπούτσια με ψηλές σόλες που δημιουργούν μια ψηλή καμάρα και η λεία γραμμή στη γάμπα.
Για τους φετιχιστές το παπούτσι είναι η “κάλυψη” του αντικείμενου του πόθου δηλαδή του ποδιού. Αλλη μία “κάλυψη” είναι τα καλσόν και οι κάλτσες με τα οποία επίσης μπορεί να τρελαθούν…

Αξιολόγησε το άρθρο...