ΑΡΧΙΚΗ » GOSSIP » Η σχεδιάστρια παπουτσιών που είχε την ΑΠΟΛΥΤΗ ιδέα!

Η σχεδιάστρια παπουτσιών που είχε την ΑΠΟΛΥΤΗ ιδέα!

Γοβάκια και πέδιλα με τακούνια που αλλάζεις μόνη σου!
Αυτό το σκέφτηκε και η σχεδιάστρια Tanya Heath και δημιούργησε γυναικεία παπούτσια με ενσωματωμένα τακούνια. Έτσι μπορεί κάποια γυναίκα να ξεκινήσει τη μέρα της, φορώντας φλατ (ή να βάλει ένα χόντρο τακούνι για να νιώθει άνετα στο γραφείο) και να τη τελειώσει επιλέγοντας ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα. Όλα αυτά σε ένα!

sxediastria-papoutsion-01
Η σχεδιάστρια εμπνεύστηκε αό το γεγονός ότι κάθε μέρα στη δουλειά της φορούσε τακούνια, αλλά δεν τα άντεχε στο λεωφορείο. “Κατά την πρώτη μου δουλειά στο Παρίσι, άλλαζα τις ίσιες μου μπαλαρίνες και έβαζα ψηλά τακούνια για τη δουλειά, και όλοι έκαναν πλάκα μαζί μου και με αποκαλούσαν “la New-Yoorkaise”, και σταμάτησε να φοράω μπαλαρίνες στο μετρό. Φορούσα μόνο τακούνια, το οποίο εκείνη την εποχή, μιλάμε για πριν 20 χρόνια, ήταν αυτό που έκαναν οι Παριζιάνες. Και σταδιακά άρχισα να καταστρέφω τα πόδια μου. Ήμουν έγκυος στα τρία μου παιδιά και φορούσα τακούνια ακόμα και τότε, μόνο για να πάρω στη δουλειά”, είχε δηλώσει.

sxediastria-papoutsion-02
Δίνοντας τη δυνατότητα στις γυναίκες να βγάλουν και να βάλουν διαφορετικούς τύπους τακουνιών, η Tanya δημιούργησε πρωτότυπα τακούνια τα οποία αλλάζουν τελείως την εικόνα ενός υποδήματος.

sxediastria-papoutsion-03
Η πατέντα κάνει θραύση στο Παρίσι και δικαιολογημένα έχει αγαπηθεί από πολλές γυναίκες που τρέχουν στις καθημερινές τους υποχρεώσεις!!!

Αξιολόγησε το άρθρο...