ΑΡΧΙΚΗ » GOSSIP » Καλλονές με τα ψηλότερα πόδια

Καλλονές με τα ψηλότερα πόδια

Σύμφωνα με το Guinness World Records τα μακρύτερα πόδια στον κόσμο τα έχει μία πρώην μπασκετμπολίστρια, η Ρωσίδα Svetlana Pankratova. Το μήκος τους είναι 1,31 μ.

Ακολουθεί αναφορά δέκα καλλονών με τα ψηλότερα πόδια.
Daryl Hannah
Ύψος 1,78 μ., πόδια 1,06 μ.
Η «Γοργόνα» έχει αναγνωριστεί και ως «το καλύτερο σώμα στην ιστορία του κινηματογράφου». Όχι κι άδικα, αν αναλογιστεί κάποιος πως το 59,5% της είναι πόδια (ενώ και στο ερώτημα «στήθος ή γλουτοί;» που την αφορά φέρνει εξαιρετικά αποτελέσματα).

Anastasia Strashevskaya
Ύψος 1,79 μ., πόδια 1,07 μ.
Αν συνυπολογίσουμε και τα μόλις 52 κιλά, τα πόδια της που «καλύπτουν» τα 2/3 της, εύκολα της προσδίδουν το χαρακτηρισμό «γαρίδα». Έχει κερδίσει ήδη – με 12.000 ιντερνετικές ψήφους-, 2.500 ευρώ, ως τα «μακρύτερα πόδια της Ρωσίας». Λόγω ηλικίας (είναι μόλις 18 ετών) ενδέχεται να ανέβει κάποιες θέσεις στη συγκεκριμένη λίστα.

Uma Thurman
Ύψος 1,8 μ., πόδια 1,08 μ.
«Uma» είναι μια θεά των Ινδουιστών και μεταφράζεται ως «αυτή που χαρίζει ευτυχία»! Λογικό είναι, για τη Μούσα του Ταραντίνο, με τέτοιου μήκους πόδια…

Eva Herzigova
Ύψος 1,80 μ., πόδια 1,12 μ.
Το μόντελινγκ της προέκυψε τυχαία: είχε επισκεφτεί την Πράγα 16 ετών, – προφανώς (προ)ερχόμενη από μια τσέχικη επαρχιακή πόλη/χωριό- και οι φίλοι της τής πρότειναν να συμμετάσχει σε ένα κάστινγκ: ποιος λογικός ατζέντης θα παρέμενε αδιάφορος μπροστά σε τέτοιου μήκους πόδια;

Maria Sharapova
Ύψος 1,88 μ., πόδια 1,21 μ.
Η Ρωσίδα) τενίστρια (και πρώην κορυφαία ρακέτα του κόσμου, έχει τιμηθεί ως η «ωραιότερη παγκόσμια αθλήτρια». Τεχνικά μιλώντας δεν πρόκειται για την κορυφαία τενίστρια, όμως μπορεί να προλαβαίνει μπαλιές, που μια συναθλήτρια με 10 εκ. πιο κοντά πόδια θα τις έχανε.

kallones-me-ta-psylotera-podia-e-podi-picture-01

Adriana Sklenarikova
Ύψος 1,78 μ., πόδια 1,2 μ.
Ο Κριστιάν Καρεμπέ πιθανότατα θα εκλάμβανε ως πλοκάμια τα πόδια της πρώην Σλοβάκας συντρόφου του στις τρυφερές τους περιπτύξεις. Λογικό, μιας και στις απαρχές της νέας χιλιετίας η Adriana λογίζονταν ως το μοντέλο με τα μακρύτερα πόδια.

Nadja Auermann
Ύψος 1,80 μ., πόδια 1,22 μ.
Τα πόδια της είναι τόσο τεράστια, όσο και το ελληνικό χρέος: στα τέλη της δεκαετίας του ’90 το Guinness Book of Records τα πιστοποίησε ως τα μακρύτερα πόδια στον κόσμο.

Nina Pylskaya
Ύψος 1,93 μ., πόδια 1,24 μ.
Η Κοζάκα γαζέλα, λογίζεται ως ένα από τα κορυφαία μοντέλα της Ρωσίας και δημιούργημα και μούσα του κορυφαίου σχεδιαστή μόδας της Slava Zaitsev.

Elle Macpherson
Ύψος 1,85 μ., πόδια 1,24 μ.
Μόλις στα 22 της είχε αναγνωριστεί ως ένα από τα ωραιότερα μοντέλα του κόσμου και λίγα χρόνια αργότερα κέρδισε και το προσωνύμιο «The Body», ενώ το Guinness Book of Records την κατέγραψε ως το «Ψηλότερο μοντέλο στον κόσμο». Το αξιοσημείωτο με τα πόδια της, -εκτός του ότι είναι υπέροχα, μακριά κ.λπ.-, είναι πως καταλήγουν σε πατούσες 42,5 εκ.!

Sam Stacey
Ύψος 1,80 μ., πόδια 1,28 μ.
Είναι Βρετανίδα, μοντέλο και το 2001 ανακηρύχθηκε ως «η γυναίκα με τα μακρύτερα πόδια».

Αξιολόγησε το άρθρο...