ΑΡΧΙΚΗ » ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ » ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΒΑΦΕΤΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΣΑΣ

ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΒΑΦΕΤΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΣΑΣ

Βάφετε τα νύχια σας ενώ δεν είναι καθαρά.

Πρέπει να πλύνετε και στεγνώσετε καλά τα πόδια σας. Το παραμικρό ίχνος σκόνης υγρασίας ακόμη και υπολείμματα προηγούμενου βερνικιού θα εμποδίσει το καινούργιο να κολλήσει καλά πάνω στην επιφάνεια νυχιών.

Προετοιμάζετε σωστά την επιφάνεια του νυχιού

Για να γίνει σωστά η τοποθέτηση του καινούργιου βερνικιού θα πρέπει πρώτα το νύχι να μην έχει λιπαρότητα. Αυτό θα επιτευχτεί με το να περάσουμε τα νύχια με καθαρό βαμβάκι και ασετόν.

vamena-nyxia-e-podi-picture-03

Χρησιμοποιείτε λάθος τεχνική

Εφαρμόστε το βερνίκι σας με ομοιόμορφες κινήσεις από την βάση προς το ελεύθερο άκρο του νυχιού σε τρεις λωρίδες. Ξεκινάμε πάντα από την μέση του νυχιού και μετά συνεχίζουμε στα πλαγιά τμήματα. Για να γίνει η δεύτερη στρώση του βερνικιού θα πρέπει πρώτα να αφήσουμε την πρώτη στρώση για 2 λεπτά.

* Τip: όσο πιο λίγο είναι το βερνίκι στο πινέλο τόσο πιο γρήγορα θα στεγνώσει και θα μπορείτε σε μικρό χρονικό διάστημα να κάνετε μέχρι και 3 στρώσεις.

 vamena-nyxia-e-podi-picture-01

Δεν φοράτε top coat.

Μετά το τέλος της εφαρμογής, το βερνίκι θα προστατευτεί και θα παραμείνει για περισσότερο καιρό επάνω στο νύχι με μια και μόνο στρώση του top coat.

Δεν το συντηρείτε σωστά

Eίναι πολύ σημαντικό να συντηρείται το μανικιούρ-πεντικιούρ για να δείχνουν τα νύχια σας φρεσκοβαμμένα και λαμπερά. Αυτό μπορεί να γίνει περνώντας κάθε δεύτερη μέρα top-coat.

Αξιολόγησε το άρθρο...