ΑΡΧΙΚΗ » GOSSIP » CELEBRITIES… ΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΑ ΑΚΡΑ!

CELEBRITIES… ΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΑ ΑΚΡΑ!

Ζούμε στην εποχή που η γυναίκα με απλούς η πιο σύνθετους τρόπους μπορεί να μεταμορφωθεί. Μαλλιά, φρύδια, γυμναστήριο, σωστό μακιγιάζ, μπορούν εύκολα να μεταμορφώσουν ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας σε μία θεά. Πόσο μάλλον, αν έχει την οικονομική δυνατότητα για πλαστικές  επεμβάσεις.

Ωστόσο, παραμένουν κάποια σημεία του σώματος μας, που δεν μπορούμε να επέμβουμε τόσο εύκολα όπως για παράδειγμα στο σχήμα των δαχτύλων του ποδιού μας, διότι οι εγχειρήσεις σε αυτά τα σημεία  είναι επώδυνες και όχι τόσο καθημερινές.

Έτσι συναντάμε celebrities, που δεν φτάνει ένα καλό πεντικιούρ για να κρύψουν τα ψεγάδια στα δάχτυλα των ποδιών τους, κι όταν έρχεται η ώρα να επιλέξουν κάποιο πέδιλο ή ανοιχτό παπούτσι έρχονται αντιμέτωπες με την πραγματικότητα.

Τα δάχτυλα των ποδιών τους, είναι λογικό να πιέζονται μέσα σε στενές γόβες και εκκεντρικά peep toes, με αποτέλεσμα να κάνουν την «επανάστασή» τους. Αρχίζουν να παρουσιάζουν βλαισότητα, να βγάζουν κάλους, να  πρήζονται και να πετάγονται οι φλέβες, θέαμα που δεν είναι καθόλου κολακευτικό.

celebrities-e-podi-picture-01Η λαμπερή SARA JESSICA PARKER,έχει εμφανή πρόβλημα με τις φλέβες της.

celebrities-e-podi-picture-02

 

 

Η KATIE HOLMES, έχει μακριά δάχτυλα που δεν μπορούν να χωρέσουν στα πέδιλα.

 

 

 

 

celebrities-e-podi-picture-03

Μπορεί η JULIANNE MOORE,  να προσέχει το σώμα της αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο και  με τα κάτω άκρα της.

 

 

 

 

 

celebrities-e-podi-picture-04Στην JENNIFER GARNER,  το μικρό δάχτυλο  «καβαλά» το διπλανό του, με το αποτέλεσμα να είναι άσχημο κάθε φορά που η ηθοποιός φορά ανοιχτό παπούτσι.

 

 

 

 

 

celebrities-e-podi-picture-05Μπορεί η VICTORIA BECKHAM, να ξοδεύει χιλιάδες ευρώ για το ντύσιμο και την ομορφιά της, αλλά τα άκρα της όπως και η ίδια έχει παραδεχτεί πως είναι κατεστραμμένα από τις 12ποντες γόβες.

celebrities-e-podi-picture-07Η IMAN, μπορεί να υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα μοντέλα του κόσμου, αλλά παρουσιάζει το λεγόμενο κότσι αλλά και  μακριά δάχτυλα.

 

 

 

celebrities-e-podi-picture-08Η NAOMI CAMPBELL, όπως θα δείτε και στη φωτογραφία, παρουσιάζει και αυτή το λεγόμενο κότσι.

 

 

 

 

 

celebrities-e-podi-picture-09Η OPRAH WINFREY, βλέπουμε ότι έχει έξι δάχτυλα.

 

 

 

 

 

 

celebrities-e-podi-picture-10Η PARIS HILTON,  η χρυσή κληρονόμος  φαίνεται να έχει  μακριά δάχτυλα.

 

 

 

 

 

 

celebrities-e-podi-picture-11Η KATE MOSS,  έχει στραβά και μακριά δάχτυλα.

 

 

 

 

 

celebrities-e-podi-picture-12Η ANGELA BASSETT, εμφανίζεται στο κόκκινο  χαλί, με κάλλους στα δάχτυλα.

 

 

 

 

 

celebrities-e-podi-picture-13Η πανέμορφη PENELOPE CRUZ  εμφανίζεται με ανοιχτό παπούτσι αφήνοντας  τα μακριά άσχημα και στραβά δάχτυλα της στην υπέρ έκθεση των φλας.

Αξιολόγησε το άρθρο...