ΑΡΧΙΚΗ » GOSSIP » ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΥΨΟΥΣ…!

ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΥΨΟΥΣ…!

Όνειρο της Alexandra Transer εαπό τα 14 της ήταν να γίνει μοντέλο και να περπατήσει στις πασαρέλες. Όμως υπήρχε ένα εμπόδιο κι αυτό ήταν το ύψος της. Ήταν 1,65. Έτσι αποφάσισε να δουλέψει σκληρά και να μαζέψει χρήματα έτσι ώστε να χειρουργηθεί και να φτάσει το απαιτούμενο ύψος. Συγκεκριμένα ήθελε να γίνει 1,83.

xeirourgio-gia-liga-ekatosta-ypsous-e-podi-picture-03

Είχε ακούσει για μία μέθοδο όπου τοποθετείς ένα είδος «μεταλλικού κλουβιού» στα πόδια το οποίο μακραίνει το πόδι, την οποία και επέλεξε. Μάλιστα η ίδια πρέπει καθημερινά και για 4 φορές την ημέρα να γυρνάει μία βίδα σε κάθε πόδι για να το τεντώσει. Η συγκεκριμένη μέθοδος έχει έντονο πόνο και πρήξιμο καθώς οι μυς χωρίζονται από το οστό. Αρχικά οι γονείς της αντέδρασαν όμως εκείνη τους έπεισε στο τέλος.

xeirourgio-gia-liga-ekatosta-ypsous-e-podi-picture-02

«Η πρώτη εγχείρηση πήγε πολύ καλά και ψήλωσα κατά 6 εκατοστά» λέει η ίδια στη Dailymail που δηλώνει ότι είναι έτοιμη να κάνει άλλες δύο επεμβάσεις για να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μάλιστα όπως παρατηρεί μέχρι να τα καταφέρει ίσως θα είναι πολύ μεγάλη σε ηλικία για μοντέλο, τουλάχιστον όμως θα μοιάζει με ένα, κι αυτό την ευχαριστεί».

Αξιολόγησε το άρθρο...